Jag har nu börjat min andra termin på Mellansel Folkhögskola och jag måste säga att det känns mycket bättre än den första terminen. Jag känner mig lugnare och mer stabil. En fantastisk grej här uppe är oväntat nog alla bra musiker en får höra. Vi var på konsert med Lars Jansson för någon vecka sedan. Fantastisk jazzpianist med snyggt melodiskt spel. Förra veckan hörde vi Bireli Lagrene, världskänd gitarrist som hade ett band bestående av sax, orgel och trummor. Organsisten agerade basist och klaviatur. Magiskt kreativt spel. Som förband var en jazzensemble från Birka Folkhögskola med sångaren Nelly som sjöng fantastiskt. Unik Björk-inspirerad röst som totalt blowed-me-off (lol). Hen hade ett så starkt och känslobaserat uttryck. Jag sammanfattade det hela som att det jag älskar mest i musikväg är gospel och typ queerfeministisk-spårad musik som känns udda och unik. Alla dessa konserter på Ö-viks jazzklubb Perdido. Igår kom Mattias Algottson till Mellansel och höll konsert, blev nostalgiskt då jag önskade "Per spelman" som hen spelade på vårkonsert i Norrmalmskyrkan för några år sedan och då Mattias spel inspirerade mig massor. Köpte en skiva och fick signerad (och pratade lite om hens positiva inställning till veganism) :D

Nu håller jag på och förbereder ett trans-seminarium inför nästa vecka då jag ska till Linköping. Kommer handla om mina erfarenheter som transa, normkritik, hederskultur och aktivism i samband med Södra Latin. Tillsammans med Anne som har god kompetens om lagstiftning och FPES förening så kommer vi nog skapa någit inspirerande. 


Haha jag bloggar när mitt liv känns strukturerat... så nu är jag inne i en period då jag har lite kontroll över vardagen med andra ord!

Gå in och gilla Triumphant Gospel Choir på facebook snart åker vi på turné till en kyrka nära dig ;)